Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa Inwestująca w Obszary Wiejskie.

Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 Instytucja zarządzająca PROW 2014-2020 Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Materiał opracowany przez Stowarzyszenie LGD Natura i Kultura, współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 19. Wsparcie dla Rozwoju Lokalnego w ramach inicjatywy Leader. Poddziałanie 19.4. "Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji" objętego programem PROW 2014-2020

celestynowkolbielosiecksobieniewiazaowna

Szanowni Państwo,

informujemy, że siedziba LGD Natura i Kultura została przeniesiona do

Urzędu Miejskiego w Karczewie na ul.Warszawską 28. (I piętro, pokój nr 18)

Jednocześnie zawiadamiamy, że numer telefonu (22) 610 44 93 oraz godziny pracy Biura LGD pozostają bez zmian.

Ogłoszenia o naborze pracownika na stanowisko: Specjalista ds. promocji

Zarząd Stowarzyszenia LGD Natura i Kultura ogłasza nabór na stanowisko: Specjalista ds. promocji

Informujemy kandydatów, że dokumenty aplikacyjne należy złożyć w zamkniętej kopercie z dopiskiem ,,oferta pracy LGD – specjalista ds. promocji" w siedzibie Stowarzyszenia, ul. Lubelska 59, 05-462 Wiązowna od dnia 09.06.2011 do dnia 22.06.2011 r. (decyduje data wpływu do siedziby stowarzyszenia).

Kandydaci spełniający wymagania formalne zostaną powiadomieni o terminie i miejscu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej drogą elektroniczną lub telefonicznie.

{nomultithumb}Nabor

Dzisiaj jest: 17 Październik 2019